Flamenco

Flamenco

Espanjalainen flamencotanssi on tekniikaltaan yksi vaativimmista tanssilajeista.

Koputukset nopeine rytmeineen, monipuolinen vartalonkäyttö sekä upeat, ilmaisuvoimaiset kädet saavat aikaan kiehtovan kokonaisuuden, joka helposti vie mukanaan.

Tanssin lisäksi tunneilla tutustutaankin koko flamenco-taiteeseen: kuunnellaan musiikkia, harjoitellaan eri tahtilajien rytmejä sekä opetellaan tulkitsemaan eri tanssilajien vahvoja tunteita: surua ja epätoivoa, rakkautta ja iloa, huumoria ja naurua.

Syksyn 2020 Flamenco tunnit alkavat vko 34 perustaso torstaisin klo 20 ja jatkotaso sunnuntaisin klo 19

Lisätietoja myClub -jäsenpalvelussa sekä merja.mulari@elisanet.fi tai puh. 040 8200974

____________________________________________________________________________________________

 

Casamballa harjoittelee kaksi Flamenco -ryhmää:

FLAMENCO, perustaso

Flamencon perustason harjoitteluryhmän tunneilla harjoitellaan perusteita,koputus- ja taputus harjoituksia, käsien kättöä ja lyhyttä koreografiaa. Tunteihin sisältyy Erika Alajärven www.hierbabuena.fi  2 x 6 videokurssia syyskauden aikana, joissa harjoitellaan puolet koputuksia ja puolet käsiä. Kurssi etenee vko 36 syyskuun alusta eteenpäin 2 x 2 videon viikkovauhdilla 3 viikon ajan, välissä yksi huiliviikko. Julkaisupäivät 1. 8. ja 15. päivä. Mahdollisuus kysymyksiin ja lisäohjeisiin kuukauden lopussa. Videot ovat nähtävissä 2 kk julkaisusta ja ovat myös tuntiharjoittelun pohjana.

Tunnit ovat matalan kynnyksen tunteja kaikille lajista kiinnostuneille ja sopivat myös senioreille.

Harjoitusvuoro on torstaisin klo 20-21, ohjaajina Merja Mulari ja Tiina Hosti. 
Opetus alkaa vko 34 
Kauden hinta 120 €  sekä 20 € Kajaanin Casamba ry:n jäsenmaksu, mikäli maksua ei ole peritty alkuvuonna 2020.

FLAMENCO, jatkotaso

Flamencon jatkotason kurssilla jatketaan vartalo- ja jalkatekniikan työstämistä, tutustutaan flamencolle tunnusomaiseen musiikin ja tanssin yhtyeteen sekä tuodaan Espanjan aurinko Suomeen tehden iloista ja ryhdikästä koreografiaa! 

Syksy 2020 harjoitellaan Sevillanas tanssia, paritanssi, jota tanssitaan tapahtumissa, juhlissa, markkinoilla ja näyttämöllä. Säkeistöjä on 4 ja niihin on oma vakiintunut koreografia pienin variaatioin. Työstetään myös toivetta ryhmän valitsemaan musiikkiin koreon toteuttamista.

Flamencon jatkotaso on suunnattu jo pidempään tanssineille; ryhmä on harjoitellut syksy 2016 alkaen, tällä hetkellä ryhmässä on 9 tanssijaa. Ryhmään voi tulla mukaan flamenco taustaa ja taitoja omaavat. Ryhmä ei lähde perusteista liikkeelle.
Aloitamme vko 34 sunnuntain 23.8. klo 18:30 -19 lämmittely ja omaa harjoittelua klo 19-20 Erika Alajärvi opetus

Syyskauden 2020 tunnit toteutetaan video streemauksena Espanjasta Erika Aljärven opetuksessa

23.8.-6.12. 2020, yht. 15 h

http://hierbabuena.fi/fea/

Jatkotason kausihinta määräytyy osallistujien mukaan. Voit tiedustella tämän hetken hintaa puh. 040 8200974 Hintaan lisätään 20 € Casamban jäsenmaksu, mikäli jäsenmaksua ei ole alkuvuoden aikana peritty. 

Ilmoittaudu joko puh. ; facebook viesti ; suoraan tunnilla ohaajalle tai ilmoittautumiset@casamba.fi

 /https://www.facebook.com/casambary/ tai casambary@ tai www.casamba.fi

Tiedustelut: Merja Mulari 040 8200974