Flamenco

Flamenco

Espanjalainen flamencotanssi on tekniikaltaan yksi vaativimmista tanssilajeista.

Koputukset nopeine rytmeineen, monipuolinen vartalonkäyttö sekä upeat, ilmaisuvoimaiset kädet saavat aikaan kiehtovan kokonaisuuden, joka helposti vie mukanaan.

Tanssin lisäksi tunneilla tutustutaankin koko flamenco-taiteeseen: kuunnellaan musiikkia, harjoitellaan eri tahtilajien rytmejä sekä opetellaan tulkitsemaan eri tanssilajien vahvoja tunteita: surua ja epätoivoa, rakkautta ja iloa, huumoria ja naurua.

Flamenco tunnit alkavat sunnuntaina 5.1.2020 omalla harjoitusvuorolla perusjatkotaso klo 19 ja perustaso klo 20

Lisätietoja myClub -jäsenpalvelussa sekä merja.mulari@elisanet.fi tai puh. 040 8200974

____________________________________________________________________________________________

 

Casamballa harjoittelee kaksi Flamenco -ryhmää:

FLAMENCO, perustaso

Flamencon perustason harjoitteluryhmä, johon sisältyy Erika Alajärven www.hierbabuena.fi kaikille yhteinen ohjaus kerta 6 h kevätkauden aikana sekä oma harjoitusvuoro sunnuntaisin klo 20-21.
Ohjaajina Merja Mulari ja Tiina Hosti.
Tunneilla tehdään koputus- ja taputusharjoituksia, harjoitellaan käsien käyttöä sekä harjoitellaan lyhyttä koreografiaa. Tunnit ovat matalan kynnyksen tunteja kaikille lajista kiinnostuneille.
Ensimmäinen Erika Alajärven lähiopetuskerta on 27.-28.1.2020 ma ja ti molempina iltoina klo 18-19, seuraavat kerrat ovat su-ma 22.-23.3. ja ma-ti 27.-28.4.
Kauden hinta 140 € sisältää 6 h Erika Alajärvi lähiopetusta sekä oma harjoitusvuorot sunnuntaisin 16 h. Hintaan sisältyy myös 20 € Kajaanin Casamba ry:n jäsenmaksu.

FLAMENCO, perusjatkotaso

Flamencon perusjatkotason kurssilla jatketaan vartalo- ja jalkatekniikan työstämistä, tutustutaan flamencolle tunnusomaiseen musiikin ja tanssin yhtyeteen sekä tuodaan Espanjan aurinko Suomeen tehden iloista ja ryhdikästä koreografiaa! 

Flamencon perusjatkotaso on suunnattu jo pidempään tanssineille; perusjatkotaso ryhmä on harjoitellut 3 vuotta ja tällä hetkellä ryhmässä on 13 tanssijaa. Ryhmään voi tulla mukaan flamenco taustaa jo omaavat tai muutoin taitoja omaavat hlöt. Ryhmä ei lähde perusteista liikkeelle.
Ensimmäinen lähiopetuskerta Erika Alajärven ohjaamana on 27.-28.1.2020 www.hierbabuena.fi. Seuraavat kerrat 22.-23.3. ja 27.-28.4. sekä verkko opastuskerta helmikuulla.
Lähiopetus kerroilla ensimmäinen tunti klo 18-19 on kaikille yhteinen, myös lajista kiinnostuneille, jotka haluavat tulla kokeilemaan. Tunti sisältää rytmi- ja koputusharjoituksia sekä käsien käyttöä.
Perusjatkotason ryhmän kausihintaan 270 € sisältyy 18 h lähiopetusta (myös ensimmäinen yhteinen tunti) sekä yksi video-ohjauskerta Erika Alajärvi. Hintaan sisältyy myös oma harjoitusvuoro sunnuntaisin klo 19-20 sekä Kajaanin Casamba ry:n jäsenmaksu 20 €/kausi (HUOM! Hinnastossa jäsenmaksu ja kurssimaksu on erikseen).

Ilmoittaudu joko puh. ; facebook viesti ; suoraan tunnilla ohaajalle tai ilmoittautumiset@casamba.fi

www.casamba.fi ; /https://www.facebook.com/casambary/

Tiedustelut: Merja Mulari 040 8200974