Valmentajat & Ohjaajat

Juha ja Tarja Maskonen

Juha p.050 4368658  juha.maskonen(ät)gmail.com
Tarja p.0504380578  tarja.maskonen(ät)gmail.com

Olemme harrastaneet kilpatanssia Casambassa vuodesta 2000. Kilpalattialle astuimme vuonna 2002 ja siitä alkoi tiivis kisatahti ja etenimme sarjoissa nousu/vuosi tahtia. Olemme tanssineet A-luokaan sekä vakioissa että lattareissa.

Olemme käyneet Tanssiurheiluliiton seuraohjaajakoulutuksen sekä seuravalmentajakoulutuksen. Juha on lisäksi suorittanut bailatino-ohjaajakoulutuksia.

Ohjaamme Casambassa kilpatanssia kaiken ikäisille. Juha ohjaa myös soololattareita ja toimii seuran varapuheenjohtajana sekä kilpatanssijaoston puheenjohtajana.

Siviilityömme on myös opetusalalla. Tarja on luokanopettaja ja Juha erityisopettaja.

Vuosia kertyy, mutta yhä edelleen tanssi tuo meille iloa ja hyvää kuntoa.

 

Heli Hyvärinen

Heli on koulutukseltaan tanssinopettaja sekä tanssi- ja liiketerapeutti. Helin ohjauksessa Casamballa tanssitaan niin lasten kuin aikuistenkin Latino Show/Synchro -ryhmissä. Heli ohjaa myös senioritanssiryhmää; Seniorit Taitaen Tanssii sekä edistyneemmille latinalaistanssijoille suunnattua Mamacitas -tanssiryhmää.

Matti (Masa) ja Sanna-Maria (Sannu) Heikkilä ovat Vaasalaisia ammattitanssijoita sekä kilpa-ja seuratanssin opettajia.
He opettavat pääsääntöisesti Vaasassa, mutta myös ympäri Suomen maan.
Heidän tanssiuransa on pitkä ja kokemuksia on karttunut 30:n tanssivuoden varrella hurjasti.

Lisää juttua Masasta ja Sannusta löytyy heidän kotisivuiltaan www.mattisannu.fi

Noora Mursu p. 0403540262

Koulutus: Seuraohjaajan peruskoulutus.

Kilpatanssin alkeet

Mitä Kilpatanssi on?

Kilpatanssilla tarkoitetaan vakio- ja latinalaistanssien kilpailutoiminnan harrastamista. Kilpatanssi on pariurheilulaji, jossa parin muodostaa mies ja nainen. Se on monipuolinen liikuntamuoto, jossa musiikilla on suuri merkitys. Kilpatanssi on onnistunut yhdistelmä kilpaurheilun jännitystä, silmiä hivelevää pukuloistoa ja tunnelmasta toiseen vievää musiikkia.

Alkeisryhmä on suunnattu kaikille lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneet kilpatanssista. Alkeisryhmässä eli F-luokassa opetellaan kilpatanssin perusteita 4:ssä eri tanssilajeissa, joita ovat englantilainen valssi, quickstep, cha cha ja jive.

Ohjaajista:

Noora on 18-vuotias. "Opiskelen Kainuun ammattiopistossa lähihoitajaksi ja käyn samalla lukio-opintoja. Olen harrastanut tanssia 3-vuotiaasta asti. Aloitin tanssin satubaletista ja lapsena kävin erilaisissa lastentanssiryhmissä. Kilpatanssin aloitin alakoulussa 4. luokalla."

Tervetuloa ja rohkeasti mukaan vaan!

Oona Ruokolainen p. 044 2071990  ruokolainenoona(ät)gmail.com

Koulutus: Monen vuoden kokemus eri tanssilajeista.

"Olen 16 vuotias reipas ammattikoulussa opiskeleva tyttö ja olen harrastanut monia eri tanssilajeja pienestä pitäen. Noin 4 vuotiaana aloitin lastentanssiryhmissä josta siirryin 7 vuotiaana kilpatanssin pariin.

Kilpatanssin ohella harrastin 3 vuotta nykytanssia.

Nykyään harrastan edelleen kilpatanssia ja street dancea."