Lasten kilpatanssi/Ballroom show

Kilpatanssi/Ballroom show

Tällä tunnilla yhdistyy lattaritanssit ja erilaiset showtanssitekniikat ja -elementit. Tunneilla opetellaan mm. sambaa, cha-chata, rumbaa, pasodoblea ja jivea pohjautuen kilpatanssitekniikkaan. Mukana ovat myös muut perinteiset kilpatanssi lajit, myös vakiotansseja harjoitellaan yhdistäen niitä erilaisiin show koreografioihin.

Mukaansatempaavaa latinalaistanssia, ihania rytmejä ja monipuolista vartalonliikettä! Tunneilla tehdään erilaisia muodostelmakoreografioita, mutta myös samassa tahdissa ja samanaikaisesti toteutettavia yksilöharjoitteita harrastajien ikästasoon sopivalla tavalla. Koreografioiden ja harjoitteiden kautta harjoitellaan tekniikkaa, vartalonkäyttöä, musiikin tulkintaa ja lattiankäyttöä.

Tunti soveltuu erinomaisesti erilaisia lattaritansseja harrastaneille, mutta myös täysin aloittelijoille

Tämän ryhmän kautta saa myös vaihtelua ja monipuolisuutta muiden lajien harjoitteluun sekä oppii ryhmätyöskentelyä. Laji avaa myös parittomille tanssijoille mahdollisuuden harrastaa ja halutessaan kilpailla. 

Lasten kilpatanssi/ballroom show -ryhmä harjoittelee maanantaisin Maarit Taarluodon ja Noora Mursun johdolla! Tervetuloa mukaan!