Latino Show/Synchro

Latino Show / Synchro -ryhmät lapsille ja nuorille syksyllä 2019!

Latino Show/Synchro yhdistää lattaritanssit ja erilaiset showtanssitekniikat ja -elementit. Tunneilla opetellaan mm. sambaa, cha-chata, rumbaa, pasodoblea ja jivea pohjautuen kilpatanssitekniikkaan.

Latino Show on mukaansatempaavaa latinalaistanssia, ihania rytmejä ja monipuolista vartalonliikettä! Tunneilla tehdään erilaisia muodostelmakoreografioita, mutta myös täysin ”synkrossa” eli samassa tahdissa ja samanaikaisesti toteutettavia yksilöharjoitteita harrastajien ikästasoon sopivalla tavalla. Koreografioiden ja harjoitteiden kautta harjoitellaan tekniikkaa, vartalonkäyttöä, musiikin tulkintaa ja lattiankäyttöä.

Casamban Latino Show/Synchro soveltuu erinomaisesti erilaisia lattaritansseja harrastaneille, mutta myös täysin aloittelijoille

Latino Show/Synchro tuo myös vaihtelua ja monipuolisuutta muiden lajien harjoitteluun sekä opettaa ryhmätyöskentelyä. Laji avaa myös parittomille tanssijoille mahdollisuuden harrastaa ja halutessaan kilpailla. Syksyllä 2019 alkavat ryhmät ovat harrasteryhmiä, mutta mikäli kisaintoa löytyy, voidaan ryhmistä mudostaa myös kilpailevia duoja ja/tai ryhmiä!

Latino Show / Synchro -ryhmät harjoittelee torstaisin tanssinopettaja Heli Hyvärisen johdolla! Katso lisää ja ilmoittaudu myClub -jäsenpalvelussa!