Latin Show & Synchro

Latin Show & Synchro -ryhmä

Latin Show & Synchro yhdistää lattaritanssit ja erilaiset showtanssitekniikat ja -elementit. Tunneilla opetellaan mm. sambaa, cha-chata, rumbaa, pasodoblea ja jivea pohjautuen kilpatanssitekniikkaan.

Latino Show & Synchro on mukaansatempaavaa latinalaistanssia, ihania rytmejä ja monipuolista vartalonliikettä! Tunneilla tehdään erilaisia muodostelmakoreografioita, mutta myös täysin ”synkrossa” eli samassa tahdissa ja samanaikaisesti toteutettavia yksilöharjoitteita, joiden kautta harjoitellaan tekniikkaa, vartalonkäyttöä, musiikin tulkintaa ja lattiankäyttöä.

Casamban Latin Show & Synchro soveltuu erinomaisesti erilaisia lattaritansseja harrastaneille, mutta myös täysin aloittelijoille uudessa lajissa. Huomaathan, että Sinulla kannattaa olla jonkin verran tanssitaustaa (jostakin tanssilajista) tullessasi tälle tunnille. Laji soveltuu mainiosti vaikkapa salsaajille, seuratanssijoille, kilpatanssijoille, bailatinon tai muun yksintanssilajin harrastajille tai niille, jotka haaveilevat kilpatanssin aloittamisesta, mutta paria ei tunnu löytyvän.

Latino Show & Synchro tuo myös vaihtelua ja monipuolisuutta muiden lajien harjoitteluun sekä opettaa ryhmätyöskentelyä. Laji avaa myös parittomille tanssijoille mahdollisuuden harrastaa ja halutessaan kilpailla.

Latino Show & Synchro -ryhmät harjoittelee torstaisin tanssinopettaja Heli Vännisen johdolla!