Päivitetty tiedote, toiminta on keskeytynyt 13.5.2020 saakka

17.4.2020

Casamba tiedottaa 9.4.2020

‍Hyvät Casamban harrastajat!

Poikkeustila Suomessa jatkuu ja Casamba noudattaa edelleen toiminnassaan lajiliittojen ja valtioneuvoston linjauksia. Tästä johtuen toimintamme keskeytys Casamban tanssisaleissa jatkuu tämän hetken tiedon mukaan 13.5 saakka. Tiedotamme jatkosta heti kun se on mahdollista.

Toiminnan keskeydyttyä saleillamme, olemme selvittäneet eri vaihtoehtoja verkkotuntien järjestämiselle, ja osin toiminta verkossa on jo käynnistynytkin. Pyrimme laajentamaan tarjontaa mahdollisimman pian ja tarjoamaan mahdollisimman monipuolisen valikoiman omien ohjaajiemme vetämänä.

Pian pääset fiilistelemään Hannu Korhosen salsatunnille! Tämä Hannun salsa-harjoitus on Teille kaikille Casambalaisille maksuton! Lähetämme pian MyClubin kautta linkin Youtube -videosta sähköpostiinne, jonka kautta pääsette salsa tunnille mukaan. Tarkkaile siis postiasi.

Harrastusmaksujen suhteen Casamba noudattaa lajiliittojen linjauksia ja selvityksiä. Vallitseva tilanne on selvitysten mukaan nk. Force Majure tilanne. Casamban johtokunta on tukeutunut päätöksessään lajiliittojen selvityksiin ja jättää palauttamatta kevään kausimaksuja. Pyrimme kompensoimaan pitämättä jääneitä tunteja heti kun tilanne sen sallii. Suunnitelmissa on lajeista ja ohjaajista riippuen useamman tunnin leirityksiä ja muita kursseja. Tiedotamme näistä heti kun vaihtoehtoja ja aikatauluja on mahdollista tarkentaa.

Kuten edellä on mainittu, tunteja korvataan myös verkkovälitteisesti, mutta kaikkien lukujärjestyksen mukaisten tuntien osalta se ei ole mahdollista. Tiedotamme tulevista ohjauksista ja kompensoinneista mahdollisimman pian.

Mikäli Teillä on joitain toiveita verkkotuntien sisällöstä, otamme niitä ilomielin vastaan sähköpostitse, MyClubin kautta ja puhelimitse! Monessa ryhmien omissa Whatsapp -ryhmissä onkin asiasta käyty jo keskusteluja ja odotamme innolla yhteydenottojanne.

Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta! Ja palataan tanssilattioille heti kuin se suinkin on jälleen mahdollista!

Kajaanin Casamba ry, johtoryhmä