Seniorit

TANSSISTA LAAJA-ALAISTA HYÖTYÄ IÄKKÄÄN TOIMINTAKYVYLLE

 

Seniorit tanssivat Casamballa useissa ryhmissä! Casamballa järjestetään useita soolotanssiryhmiä, jotka soveltuvat hienosti myös seinioriharrastajille. 

Ryhmissä painotetaan tanssin iloa ja elämyksiä ja opitaan uutta, ystävällisessä yhteisössä!

Helpot soololattarit torstaisin Seminaarinkoulun salissa klo 19:30-20:30

Kansantanssi sunnuntaisin klo 17.00 - 18.30 Kuhmon Keiketys ry:n yhteistyönä. Ohjaaja Markku Ryynänen.

Useita lavatanssiryhmiä viikoittain

Seniorit ovat tervetulleita kaikille tunneillemme! Ohjaajat kertovat mielellään lisää tuntien sisällöistä ja soveltuvuudesta juuri Sinulle! Rohkeasti kokeilemaan ja mukaan iloiseen joukkoomme!

Hinnastomme löydät täältä.

 

CASAMBAN TILOISSA VOI JÄRJESTÄÄ KOKOUKSIA TAI TILAISUUKSIA

 

Casamban tanssisali soveltuu mainiosti vaikkapa eläkeläisjärjestöjen kokouksien ja tilaisuuksien pitoon. Salista löytyy paljon tuoleja sekä kahviotilat kahvitteluita varten. Tiloissa on paljon vapaata erityisesti arkipäivisin. Miksipä saleilla ei voisi kahvitella ihan muuten vaan vaikkapa omassa porinaporukassakin. Järjestämme mielellämme myös räätälöityjä jumppa- ja tanssituokioita. Miten olisi vaikkapa tuolijumppa?

Casamban kanssa samoissa tiloissa toimii myös hierontapalvelu. Casamban jäsenet saavat 2€ alennuksen Koulutettu hieroja Jenna Ahosen sekä Koulutettu hieroja Kaisa Tervon palveluista. Alennusta ei voi yhdistää ePassiin tai muihin vastaaviin liikuntaseteileihin eikä muihin alennuksiin. Alennuksen saa siten yleisimmillä pankkikortilla tai käteisellä maksetuista palveuista.

Haluatko lisätietoja? Laitathan sähköpostia puheenjohtaja(ät)casamba.fi tai puh. 040 820 0974 (Merja Mulari)