Lapset ja nuoret

Casamballa tanssitaan eri ikäisille lapsille ja nuorille suunnatuissa tanssillisissa ryhmissä.

Lapsille tanssiharrastus on erittäin hyvä muoto kehittää koordinaatiota sekä fyysistä kuntoa ja kestävyyttä, mutta myös erityisesti sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista.

Tanssikirput 

on 4-6 vuotiaille suunnattu, iloinen ja reipas tanssitunti, jossa tärkeintä on liikunnan riemu ja yhdessä tekeminen. Tunnilla harjoitellaan rytmiikkaa, perusliikuntataitoja ja ryhmässä toimimista.

Jamsterit

on suunnattu 7-10 v lapsille myös  iloinen ja reipas tanssitunti, jossa tärkeintä on liikunnan riemu ja yhdessä tekeminen. Tunnilla harjoitellaan enenevässä määrin rytmiikkaa, perusliikuntataitoja ja ryhmässä toimimista. Ryhmä on jatkumoa Tanssikirput ryhmälle.

Lasten vakio- ja latinalaistanssi 10 v + (ryhmän kokoaminen käynnissä)

Kaikki ryhmästä kiinnostuneet yhteydenotot Juha Maskonen puh. 050 4368658 tai toimisto@casamba.fi)

Latin Show nuoret 10 v +

nuorten Latin Show tunneilla pääsee tanssimaan eri latinotansseja show elementein. Tunti koostuu lämmittelystä, tanssitekniikasta ja koreografiasta.

Latino Show on mukaansatempaavaa latinalaistanssia, ihania rytmejä ja monipuolista vartalonliikettä. Tunneilla opetellaan erityisesti vakio- ja latinalaistanssitekniikkaan pohjaten sambaa, cha-chata, rumbaa, paso doblea ja jiveä sekä myös muita lattarirytmejä, kuten salsaa.

Vaihtelevien tanssisarjojen lisäksi tunneilla panostetaan vartalonkäytön ja -rytmiikan harjoitteluun. 

Varusteet: Mukavat ja rennot treenivaatteet. Avojaloin tai sukissa.

 

Lasten tankotanssi

maanantaisin klo 18-18:30

Tankotanssi on tanssi- ja liikuntamuoto, jossa käytetään lattiasta kattoon ulottuvaa tankoa. Liikuntamuotona laji kehittää erityisesti voimaa, notkeutta ja koordinaatiota.