Lapset ja nuoret

Casamballa tanssitaan eri ikäisille lapsille ja nuorille suunnatuissa tanssillisissa ryhmissä.

Lapsille tanssiharrastus on erittäin hyvä muoto kehittää koordinaatiota sekä fyysistä kuntoa ja kestävyyttä, mutta myös erityisesti sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista.

Tanssikirput on 4-6 vuotiaille suunnattu, iloinen ja reipas tanssitunti, jossa tärkeintä on liikunnan riemu ja yhdessä tekeminen. Tunnilla harjoitellaan rytmiikkaa, perusliikuntataitoja ja ryhmässä toimimista.

Showstarat on 10-15 vuotiaille suunnattu yksintanssiryhmä, jossa tanssitaan mm. erilaisten tanssilajien kuvioita show elementeillä höystäen, tutustutaan show- ja street tanssien askelluksiin, sekä harjoitellaan askelsarjoja ja tutustutaan tanssien erilaiseen liikekieleen ja rytmeihin. Mukaan voi tulla ilman aiempaa tanssikokemusta. Tavoitteena ryhmässä on show- ja street-tansseille tyypilliseen musiikkiin ja erilaisiin rytmeihin tutustuminen sekä tanssin ja liikkumisen ilo kokonaisvaltaista hyvinvointia parantaen. 

Lasten vakio- ja latinalaistanssi -ryhmä tarjoaa erilaisia rytmejä, kehonhallintaa ja rytmiikkaa tytöille ja pojille! Tunti on suunnattu yli 6 vuotiaille lapsille. Tansseja ja rytmejä lähestytään leikkien ja mielikuvien avulla. Tunneilla edetään lasten ehdoilla ja annetaan tilaa jokaisen omalle luvuudelle ja luontaiselle liikkeelle. 

Huomaathan, että ryhmien ikäsuositukset ovat suuntaa antavia. Ryhmien ohjaajat opastavat mielellään oikean ryhmän löytämisessä kun tulette paikanpäälle. Nuoret ovat tervetulleita myös muihin Casamban tarjoamiin Soolotanssiryhmiin (suositus yli 14 vuotiaat). Lukujärjestyksen ja ryhmien kokoontumisajat löydät täältä. Ilmoittautumisohjeet löytyvät sivulta Ilmoittautumiset.

Lasten ja nuorten ryhmien kausimaksu keväällä 2022 on 80€. Lisäksi harrastaja maksaa 10€ jäsenmaksun kevätlukukaudelta 2022 (jäsenmaksu on 20€ kalenterivuosi)