Lapset ja nuoret

Casamballa tanssitaan eri ikäisille lapsille ja nuorille suunnatuissa tanssillisissa ryhmissä.

Lapsille tanssiharrastus on erittäin hyvä muoto kehittää koordinaatiota sekä fyysistä kuntoa ja kestävyyttä, mutta myös erityisesti sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista.

Tanssikirput on 4-6 vuotiaille suunnattu, iloinen ja reipas tanssitunti, jossa tärkeintä on liikunnan riemu ja yhdessä tekeminen. Tunnilla harjoitellaan rytmiikkaa, perusliikuntataitoja ja ryhmässä toimimista.

Jamsterit on suunnattu 7-10 v lapsille myös  iloinen ja reipas tanssitunti, jossa tärkeintä on liikunnan riemu ja yhdessä tekeminen. Tunnilla harjoitellaan enenevässä määrin rytmiikkaa, perusliikuntataitoja ja ryhmässä toimimista. Ryhmä on jatkumoa Tanssikirput ryhmälle.

Lasten vakio- ja latinalaistanssi 10 v + 

Latin Show nuoret 10 v + nuorten Latin Show tunneilla pääsee tanssimaan eri latinotansseja show elementein. Tunti koostuu lämmittelystä, tanssitekniikasta ja koreografiasta.

Lasten tankotanssi maanantaisin klo 18-18:30

Tankotanssi on tanssi- ja liikuntamuoto, jossa käytetään lattiasta kattoon ulottuvaa tankoa. Liikuntamuotona laji kehittää erityisesti voimaa, notkeutta ja koordinaatiota.

Lapsi/vanhempi ryhmä 2 v + vanhemman kanssa yhdessä tanssillista liikkumista ja leikkiä

Huomaathan, että ryhmien ikäsuositukset ovat suuntaa antavia. Ryhmien ohjaajat opastavat mielellään oikean ryhmän löytämisessä kun tulette paikanpäälle. Nuoret ovat tervetulleita myös muihin Casamban tarjoamiin Soolotanssiryhmiin (suositus yli 14 vuotiaat). Lukujärjestyksen ja ryhmien kokoontumisajat löydät täältä. Ilmoittautumisohjeet löytyvät sivulta Ilmoittautumiset.

Lasten ja nuorten ryhmien kausimaksu syksy 2022 on 80€. Lisäksi harrastaja maksaa 10€ jäsenmaksun syyslukukaudelta 2022 (jäsenmaksu on 20€ kalenterivuosi)