Ilmoittaudu

Tunneille ilmoittautuminen Suomisport palvelussa 

Tervetuloa harrastamaan Casamballe, Tähtiseuraan !

Casamban kaikille harrastetunneille ilmoittaudutaan ennakkoon Suomisport palvelussa, jossa myös harrastemaksujen suorittaminen tapahtuu.

Palvelussa on valittavana verkkopankkimaksu, korttimaksu Visa, Visa Electron ja MasterCard, MobilePay, Pivo, Siirto, Svea Erämaksu ja Svea lasku (+5 €)

Poikkeuksena liikuntaetukorteilla maksavat, ilmloittautuminen tapahtuu palvelussa, mutta maksu suoritetaan joko seuran toimistolla kortilla tai mobiilisovelluksella valitsemalla Casambasalit ja lähettämällä kopio maksusta toimisto@casamba.fi

Ryhmien tietoihin sekä Ilmoittautumiseen pääset alla olevasta linkistä, jossa näkyvilllä ovat kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat ryhmämme.

Erityisen tärkeää on lukea huolella ryhmän nimi, johon olet ilmoittautumassa. Liikuntaetukorteilla maksaville kaikista ryhmistä on oma erillinen ilmoittautumislinkki tekstillä liikuntaetukortti, joissa ilmoittautuminen tapahtuu. 

Suomisport Casamba

Kaikilla seuramme harrastetunneilla on mahdollisuus käydä kokeilemassa valitsemalla Suomisport palvelussa ko. ryhmän tai tunnin kokeilumaksun tai kertamaksun. 

Tankotanssiryhmien kokeilukerta tulee varmistaa ennakkoon onko ryhmissä tilaa toimisto@casamba.fi tai viesti puh. 0445217999 tai 040 8200974 otamme yhteyttä.

Seuramme toimistolla on kauden alkaessa koko ajan päivystys henkilökohtaista opastusta harrastajan Suomisport palvelun käyttöönottoa varten.

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse sihteeri@casamba.fi tai viesti puh. 044 52179.f99 otamme yhteyttä

 

Sporttaa itsesi harrasteryhmään !