Tiedote Casambalaisille 19.8.2020

19.8.2020

Hei Kaikki Casambalaiset!

Casamban syyskausi käynnistyy kuluvalla viikolla Syväojankadun saleilla jo alkaneilla ja alkavilla tunneilla. Helin Latino Show Synchro, KidsBaila ja Kilpatanssin tekniikka tunnit starttaa ensi viikolla to 27.8, Arton lavatunnit aloitetaan Keskuskoulun salissa sunnuntaina 6.9 ja Juhan ja Tarjan luotsaama Kilpatanssiryhmä Nakertajan koululla 2.9 alkaen.
Tarkemmat lukujärjestykset ja hinnaston löydät Casamban nettisivuilta www.casamba.fi.

Huomioithan tunneille tullessasi tehostetut käsi- ja yskimisohjeistukset. Tulethan tunneille vain täysin terveenä ja käytäthän tarjolla olevia käsidesejä. Harrastajia pyydetään välttämään pukuhuoneissa ja muissa seuran tiloissa liikuttaessa tarpeetonta ruuhkaa. Toivomme malttia ja ymmärrystä odotustilanteisiin. Seura noudattaa toiminnassaan Suomen Tanssiurheiluliiton ja THL:n sekä muiden lajiliittojen ja viranomaisten ohjaistuksia ja suosituksia. Seuraamme näiden tahojen tiedottamista jatkuvasti ja päivitämme ohjeistuksiamme tarpeen mukaan.

Korona hyvitys

20 % alennus syksyn kausimaksusta tai vaihtoehtoisesti 10 kpl:een maksulippuvihkosta jäsenille, jotka ovat maksaneet kevätkauden kurssi- tai kausimaksun sekä jäsenmaksun. Alennus on kertaluonteinen. Hyvitykseen eivät ole oikeutettuja kevään 2020 harrastajat, joiden kurssit on korvattu muulla tavoin (Helin tunnit, aikuisten kilpatanssi ja Flamenco -kurssit).

Casamba käynnistää uuden hankkeen tanssituntien digitalisoimiseksi ja tanssisalien ilmanvaihdon parantamiseksi

Olemme saaneet kuluvan vuoden aikana palautetta ja kyselyitä tanssituntien järjestämisestä etäyhteyksin. Kiitos niistä! Toiveenne on kuultu! :)
Casamba on juuri käynnistänyt hankkeen, jonka tavoitteena on saada Casamban tanssitunteja digitaalisesti harrastajien saataville ja varmistaa tuntien keskeytyksetön jatkuminen maailman tilanteiden muutoksista huolimatta. Hankkeen avulla Casamba ottaa etäyhteyksin välitettävät tanssitunnit osaksi seuran normaalia tuntitarjontaa ja mahdollistaa siten tunneille osallistumisen myös muutoin kuin osallistumalla kontaktiohjaukseen – vaikkapa omasta olohuoneesta. Lisäksi hankkeessa selvitetään Kajaanin reuna-asutusalueiden ja ympäryskuntien – kuten Puolangan ja Paltamon – etäyhteysvalmiuksia ja mahdollisuuksia järjestää tunteja osallistumalla siihen soveltuvista tiloista ryhminä. Näin myös niillä kauempana asuvilla, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua etäohjaukseen kotoa käsin, olisi pääsy Casamban tunneille. Hankkeen toisena kehityskohteena on Casamban tanssisalien ilmanvaihdon parantaminen. Hankkeen täysipainoisesti toteutuessa seura parantaa salien ilmanvaihtoa nykyisestä hankkimalla uuden ilmanvaihtolaitteen. Tällä seura haluaa parantaa Teidän harrastajien viihtyvyyttä ja jaksamista tunneilla. Hankkeen kokonaisvaltaiseen toteutukseen vaikuttaa oleellisesti se, myönnetäänkö seuralle hankkeeseen haettu hanketuki. Hanke tullaan kuitenkin toteuttamaan vähintään siltä osin, että seuran yhdestä salista on mahdollisuus sekä lähettää että saliin on mahdollisuus vastaanottaa etäyhteyksin toteutettuja tunteja. Toivomme Teiltä kaikilta mielenkiintoa sekä aktiivisuutta osallistua mahdollisille testaustunneille. Tiedotamme hankkeen etenemisestä.

Terveyttä ja tanssin iloa alkavaan syksyyn!

Parhain terveisin,
Maarit Kormano
puheenjohtaja
Kajaanin Casamba ry