TIEDOTE 16.1.2021 Aikuisten ryhmien aloitus siirretään helmikuulle – lasten ja nuorten ryhmät jatkuu

16.1.2021

Aikuisten ryhmien aloitus siirretään helmikuulle – lasten ja nuorten ryhmät jatkuu

Kainuussa koronatilanne on huonontunut ja Kainuu on koronaepidemian kiihtymisvaiheessa. Kiihtymisvaiheessa suosituksia ja ohjeistuksia tiukennetaan. Casamba siirtää Kainuun antaman suosituksen mukaisesti aikuisten ryhmäharrastustoiminnan varsinaista aloitusta ja kauden normaalitunnit aikuisten osalta aloitetaan maanantaina 8.2, mikäli kokoontumisrajoitukset sallivat, eikä tilanne ole pahentunut entisestään.

Lasten ja nuorten tunnit jatkuvat nyt kokeiluviikon jälkeen normaalisti noudattaen ilmoitettuja varotoimia turvaväleistä, käsihygieniasta ja maskisuosituksista. Tunneille tullaan tietenkin vain täysin terveenä.

Kauden aloituksen siirtäminen tarkoittaa, että kausi jatkuu aikuisten osalta toukokuun lopulle saakka. Tarkoituksena ja toiveena on, että kausi voidaan siirrosta huolimatta pitää täysin normaalipituisena. Ilmoittautumislomakkeet voi palauttaa normaalisti ensimmäisillä tunneilla helmikuussa. Muuta muutosta tästä ei siten aiheudu kuin, että kausi käynnistetäänkin vasta 8.2. Koetetaan siten malttaa vielä kolmisen viikkoa! Toivotaan, että suositusten noudattaminen puree ja tautitilanne Kainuussakin lievenee! Kovasti odotamme jo tanssin pyörteisiin pääsyä!

Tulevan kolmen viikon aikana harrastajat voivat normaaliin tapaan varata saleja yksilö- ja pariharjoituksia varten, kunhan koronaohjeistuksia hygieniasta ym. noudatetaan. Osa ohjaajista voi tarjota myös etäharjoitteita, joista tiedotamme myöhemmin.

Maltetaan siis vielä hetki. Pysytään terveenä ja nähdään pian! <3

Casamban johtoryhmä