Flamencon perusryhmä alkoi 17.8. vielä ehtii mukaan !

12.7.2021


Flamenco perustason tunnit alkamassa elokuussa

Opettaja flamencotaiteilija Erika Alajärvi.

Tunnit toteutetaan video streemauksella.

Kysy lisää, lähetä viestiä ja varaa paikkasi ajoissa !

Tunnit toteutetaan Kansalaisfoorumin tuella ja ryhmän aloittamiselle vähimmäisosallistuja määrä.

ilmoittautumiset@casamba.fi tai puh. 040 8200974

Hinta 150 €/15 kertaa 

 

Etsitkö uutta harrastusryhmää tanssin parissa syksyksi ?

Kajaanissa Flamenco tanssi opetusta on järjestetty jo vuoden 2016 syksystä alkaen, laji on saavuttanut oman vankkumattoman kannattajakunnan ja haluamme tarjota myös uusille lajista kiinnostuneille mahdollisuuden tulla nauttimaan tanssista lajin parissa.

Casamballa on alkamassa Flamenco tanssin perusryhmä flamenco taiteilija Erika Alajärven viikoittaisessa ohjauksessa elokuussa, tunnit toteutetaan video streemattuna.

Jatkoryhmän osalta videotreemaustunteja on toteutettu jo vuoden verran ja tuntien kulku tällä tapaa järjestettynä on havaittu hyväksi ja toimivaksi opetus muodoksi, joka mahdollistaa ammattimaisen opetuksen järjestämisen käytännössä mistä päin maailmaa tahansa. Erika Alajärven opetus tunnit streemataan Espanjasta.

Perusryhmän tunnit ovat suunnattu uusille harrastajille ikään ja taustaan katsomatta sekä lajin perusteita kertaaville harrastajille. Tunneilla opetellaan flamencotanssin perusteita, joita ovat tanssiasento, käsien tunnistettavat liikeradat, ranteiden käyttö, helpot askelkuviot sekä jalkojen koputustekniikan peruselementit: koko jalan isku, päkiäisku, kantaisku, korkoisku sekä näiden helpot yhdistelmät. Tavoitteena on tunnistaa flamencon tanssitekniikan peruselementit – koputustekniikan osat, rytmiikka kahden tyylilajin osalta, helpot askelkuviosarjat eli markkeeraukset paikalla ja liikkuen yhdistettynä käsien liikeratoihin – ja tutustua flamencon kieleen ja terminologiaan sekä hallita sevillanas tanssin ensimmäisen säkeistön askelkuviot.