Syyskausi starttasi vko 33, seuratanssi ryhmät alkavat vko 35

11.8.2021

Casamban syyskausi käynnistyy maanantaina 16.8!

Kausi käynnistyy porrastetusti siten, että ensi viikolla (vko 33) aloitetaan Soolotanssiryhmien, lasten ja nuorten ryhmien ja Senioritanssin osalta.
HUOM! BailaRemix sekä vakio- ja latinalaistanssien alkeet aloittaa Seminaarin salissa 5.9 alkaen!

Lavatanssitunnit sekä kansantanssi käynnistyvät viikolla 35. Näissä maksuton kokeiluviikko (vko 35). Huomaathan, että lavatansseja tanssitaan syyskaudella myös Vanahiksella Nakertajassa!

Ensimmäiset kerrat ovat kokeilukertoja, jolloin tunneilla voi käydä tutustumassa. Huomaathan, että osa kokeilukerroista on maksullisia. Kokeilukerroille ei ole ennakkoilmoittautumista vaan voit tulla suoraan paikanpäälle! Lisätietoja löydät nettisivuiltamme kohdasta https://www.casamba.fi/ilmoittaudu/

Lasten ryhmillä uudet nimet! Huomaathan, että lasten ryhmät toimivat syyskaudesta alkaen uusilla nimillä. Lisätiedot lasten ryhmien kuvauksista löydät https://www.casamba.fi/lapset-ja-nuoret/

Syyskauden lukujärjestyksen löydät kohdasta https://www.casamba.fi/lukujarjestys-ja-salivaraukset/

Casamban (casamba.fi) nettisivuilta löydät lisätietoa myös ryhmien sisältökuvauksista, syksyn hinnaston ym.

Syyskaudella Casamballa tanssitaan edellisvuosien tapaan tutuissa lajeissa, mutta mukana on myös uusia tuulia! Muun muassa Senioreille on tarjolla oma päiväryhmä tiistaisin.

Muistetaan edelleen voimassa olevat hygieniasuositukset ja huolehditaan kukin osaltamme turvavälien pitämisestä toisiin! Jaksetaan vielä tsempata näissä!

Lämpimästi tervetuloa tanssin pyörteisiin!