TIEDOTE - toiminta tauolla 15.9 saakka!

3.9.2021

Tanssiurheiluseura Kajaanin Casamba ry

TIEDOTE 3.9.2021

Ja niinhän siinä valitettavasti kävi, että harrastustoiminnot menevät Kajaanissa tauolle 15.9 saakka. Toivotaan, että tauko onkin sitten siinä ja päästään 16.9 alkaen jälleen tanssin pariin!

Vaikka tähän kohtaan tuleva tauko on kaikin puolin harmillinen, suunnataan katseet kohti tauon jälkeistä aikaa! Sitten me taas nähdään ja päästään harkkailemaan!

Lasten ryhmien osalta järjestämme syksyn aikana korvaustunteja jatkamalla kautta ja näin korvataan tauon aikaiset tunnit ja kaikki kausimaksuun kuuluvat 15 kertaa saadaan pidettyä. Mikäli korvaustunteja on tarvetta järjestää muina ajankohtina, viestimme ja keskustelemme lasten vanhempien kanssa tarkemmin mahdollisista korvaustuntien ajankohdista, jotta saamme sovittua mahdollisuuksien mukaan kaikille sopivat ajankohdat.

Aikuisten kausimaksullisten tuntien osalta toimitaan lähtökohtaisesti samoin kuin lasten ryhmien kanssa. Pitämättä jääneet tunnit korvataan korvauskertoina kauden lopuksi. Mikäli korvauskertoja on tarvetta järjestää muina ajankohtina, ohjaajat keskustelevat omissa ryhmissään tauon jälkeen Teidän harrastajien kanssa ja suunnittelevat teidän kanssa yhdessä mahdollisimman hyvät ajankohdat korvaustunneille. Osa korvaustunneista voidaan toteuttaa myös virtuaalisesti. Kertamaksullisten tuntien osalta (kuten LatinoHips, Afro ja Bailaremix), korvaustunteja ei järjestetä erikseen.

Lavatanssitunnit alkavat heti tauon jälkeen niin Casamban salilla kuin Vanahiksellakin. Hinnoittelun osalta lavatanssituntien kausimaksut tulevat edelleenkin edullisemmaksi vaihtoehdoksi harrastaa, vaikka viikkokerrat vähenevätkin tauon myötä. Valittavissa olevat maksuvaihtoehdot ovat 80 €/1 h, 120 €/2h ja 160 €/3 h tai enemmän, kertamaksuliput ovat 8 €/1 h. Lavaohjelma käynnistyy vko 37 ohjelman mukaan to 16.9.

Tällä suunnitelmalla tällä hetkellä eteenpäin. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme lisää heti, mikäli muutoksia ilmenee.

Lämpimin tanssiterveisin

Casamban poppoo