Ohjaajat

Heli Vänninen

Heli on koulutukseltaan tanssinopettaja sekä tanssi- ja liiketerapeutti.

Pitkän tanssiuran omaavan Helin ohjauksessa Casamballa tanssitaan niin lasten kuin aikuistenkin ryhmissä. 

Heli tunnit ovat torstaisin

Latin Show 10 v + 

Lapsile ja nuorille vakio- ja latinalaistanssien tekniikkatunteja järjestetään tarpeen mukaan. 

Satu Pulkkinen

Lasten ja vanhempien yhteinen tanssituokio ohjaaja

Liikuntaohjaaja opiskelija

puh. 040 4193965

Olen 37-vuotias kajaanilainen nainen. Asun Teppanassa 7-vuotiaan tyttäreni kanssa ja olen yksinhuoltaja. Olen opiskellut itselleni kolme ammattia. Ammatiltani olen Matkailupalvelujen tuottaja, kotipalvelutyöntekijä sekä Liikuntaneuvoja ja Personal Trainer.

Toimin osa-aikaisena liikunnanohjaajana, töitä tällä hetkellä 5-6 h/vko. Ohjaan sekä lapsia, että aikuisia. Sopeudun helposti työskentelemään erilaisissa ympäristöissä erilaisten ihmisten parissa. Olen sosiaalinen ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Opin helposti uusia asioita enkä pelkää kysyä neuvoa. Mottoni on ajatella aina positiivisesti ja tavalla tai toisella kääntää vaikeudet voitoksi. Kouluttaudun mielelläni lisää.

Olen iloinen, avoin, motivoitunut ja haluan aina oppia jotain uutta. Olen rehellinen, luotettava ja vastuuntuntoinen. Luonteeltani olen iloinen ja puhelias. Harrastuksiini kuuluu kaikenlainen ulkoilu, lenkkeily, musiikin kuuntelu ja lukeminen. Tykkään liikkua luonnossa ja vastapainoksi kaikelle kiireelle tykkään katsoa hyvää elokuvaa tai sarjaa päivän päätteeksi.

 

Yt. Satu Pulkkinen

 

Marja Kemppainen

lasten tankotanssi

p.050 5204921  marjalyydia@gmail.com

Koulutus: Jooga ohjaaja, Liikunnanohjaaja Amk

Olen aloittanut liikunnan ohjaamisen jo lukiossa ollessani ohjaamalla ratsastustunteja.

Muun ryhmäliikunnan pariin löysin vuonna 2013 Casamballa, jossa ensin kävin vain asiakkaana, mutta seuraavana kautena aloitin myös ohjaamaan.

Olen kouluttautunut vuosien varrella mm. kokonaisvaltaiseksi joogaohjaajaksi, luonto-ohjaajaksi, uimaohjaajaksi ja liikunnanohjaajaksi ammattikorkeakoulussa.

Ohjauskokemusta on laajasti eri ikäryhmistä ja eri lajeista (uinti, ratsastus, tanssi, jooga, tankotanssi, aerobic, erilaiset lihaskuntotunnit  ja hyvinvointilajit, kuntosaliharjoittelu, jne).


Tanssitunneilla ohjaan oman liikekielen löytämiseen ja virtaavan liikkeen jatkumiseen. Tykkään myös ohjata harjoituksia helpoista haastavampiin tarjoten ahaa-elämyksiä ja onnistumisen iloa.

Tanssikirput 

Miia Huotari puh. 045 3558821

Olen Miia Huotari ja olen Lehtikankaan koulun liikuntapainotteisella luokalla.

Olen harrastanut lapsena lastentanssia & tanhua ja hieman vanhempana aerobiccia ja cheerleadingia.

Odotan innolla tulevaa kautta. On tosi hyvä fiilis ryhtyä ohjaamaan lastentanssia ja opettamaan uusia asioita,


Tunti sisältöömme kuuluu reipas alkulämmittely, tanssillisia pelejä ja leikkejä, liikkeiden harjoittelua, uusien asioiden oppimista, tutustumista toisiin ja mukavaa yhteistä tekemistä tanssien.


Nähdään tulevalla kaudella!