Ohjaajat

Heli Vänninen

Heli on koulutukseltaan tanssinopettaja sekä tanssi- ja liiketerapeutti. Pitkän tanssiuran omaavan Helin ohjauksessa Casamballa tanssitaan niin lasten kuin aikuistenkin ryhmissä. 

Heli luotsaa kevätkaudella lasten vakio- ja latinalaistanssi -ryhmää sekä aikuisten Latino Show & Synchro ja vakio- ja latinalaistanssien tekniikkatunteja. Helin ohjauksessa Casamballa harjoittelee myös kilpailuihin tähtäävä Latino Show -ryhmä Flamentes.

Tanssikirput Alice Seppänen puh. 044 3331414 ja Vilma Rytkönen puh. 044 3467816

Satu Pulkkinen

Lasten ja vanhempien yhteinen tanssituokio ohjaaja

Liikuntaohjaaja opiskelija

puh. 040 4193965

Olen 37-vuotias kajaanilainen nainen. Asun Teppanassa 7-vuotiaan tyttäreni kanssa ja olen yksinhuoltaja. Olen opiskellut itselleni kolme ammattia. Ammatiltani olen Matkailupalvelujen tuottaja, kotipalvelutyöntekijä sekä Liikuntaneuvoja ja Personal Trainer.

Toimin osa-aikaisena liikunnanohjaajana, töitä tällä hetkellä 5-6 h/vko. Ohjaan sekä lapsia, että aikuisia. Sopeudun helposti työskentelemään erilaisissa ympäristöissä erilaisten ihmisten parissa. Olen sosiaalinen ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Opin helposti uusia asioita enkä pelkää kysyä neuvoa. Mottoni on ajatella aina positiivisesti ja tavalla tai toisella kääntää vaikeudet voitoksi. Kouluttaudun mielelläni lisää.

Olen iloinen, avoin, motivoitunut ja haluan aina oppia jotain uutta. Olen rehellinen, luotettava ja vastuuntuntoinen. Luonteeltani olen iloinen ja puhelias. Harrastuksiini kuuluu kaikenlainen ulkoilu, lenkkeily, musiikin kuuntelu ja lukeminen. Tykkään liikkua luonnossa ja vastapainoksi kaikelle kiireelle tykkään katsoa hyvää elokuvaa tai sarjaa päivän päätteeksi.

 

Yt. Satu Pulkkinen

 

Marja Kemppainen

lasten tankotanssi

p.050 5204921  marzik(ät)luukku.com

Koulutus: Jooga ohjaaja, Tankotanssi ohjaaja

 

Henrik Toivonen

Aloitin kilpatanssi harrastuksen kuusivuotiaana alkeissa, josta pikkuhiljaa kunnolla innostuin lajista ja siitä tulikin pääharrastukseni.

Tanssin itseni vakioissa sekä lattareissa  B-A luokkaan ja olin parhaimmillani 10-T kisoissa Suomen 24. omassa ikäluokassani Juniori 2. 

Olen kisannut todella paljon harrastukseni aikana ja haluaisin ehdottomasti myös itse jatkaa vielä tilaisuuden tullen.

Aloitan vakio- ja latinalaistanssien ohjaajana yli 10 v alkeissa keskiviikkoisin Nakertajan koululla.