Lasten ja nuorten ryhmät

Casamballa tanssitaan eri ikäisille lapsille ja nuorille suunnatuissa tanssillisissa ryhmissä.

Lapsille tanssiharrastus on erittäin hyvä muoto kehittää koordinaatiota sekä fyysistä kuntoa ja kestävyyttä, mutta myös erityisesti sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista.

Tanssikirput on 4-6 vuotiaille suunnattu, iloinen ja reipas tanssitunti, jossa tärkeintä on liikunnan riemu ja yhdessä tekeminen. Tunnilla harjoitellaan rytmiikkaa, perusliikuntataitoja ja ryhmässä toimimista.

Jamsterit on 6-10 vuotilaille suunnattu liikunnallinen ja energinen tanssiryhmä, jossa tanssin ohella harjoitellaan perusliikuntataitoja ja helppoja koreografioita sekä ryhmässä toimimista. Tunneilla harjoitellaan helppoja askelia, tanssien perusteita ja askelsarjoja sekä rytmiikkaa ikätason mukaisen tekemisen, mielikuvien ja luovuuden kautta. Tavoitteena on erilaisiin rytmeihin tutustuminen, tanssin ilo ja musiikin tahtiin liikkuminen osittain leikin ja luovuuden keinoin.

Lasten vakio- ja latinalaistanssi -ryhmä tarjoaa erilaisia rytmejä, kehonhallintaa ja rytmiikkaa tytöille ja pojille! Tunti on suunnattu yli 6 vuotiaille lapsille. Tansseja ja rytmejä lähestytään leikkien ja mielikuvien avulla. Tunneilla edetään lasten ehdoilla ja annetaan tilaa jokaisen omalle luvuudelle ja luontaiselle liikkeelle. 

Lasten vakio- ja latinalaistanssi tekniikka tunti on perusteet osaaville lapsille ja nuorille, jossa hiotaan sopivin tauotuksin lajien perustekniikkaa

Huomaathan, että ryhmien ikäsuositukset ovat suuntaa antavia. Ryhmien ohjaajat opastavat mielellään oikean ryhmän löytämisessä kun tulette paikanpäälle.

Nuoret ovat tervetulleita myös muihin Casamban tarjoamiin Soolotanssiryhmiin (suositus yli 14 vuotiaat). Lukujärjestyksen ja ryhmien kokoontumisajat löydät täältä. Ilmoittautumisohjeet löytyvät sivulta Ilmoittautumiset.

Lasten ja nuorten ryhmien kausimaksu keväällä 2022 on 80€. Lisäksi harrastaja maksaa 10€ jäsenmaksun kevätlukukaudelta 2022 (jäsenmaksu on 20€ kalenterivuosi).