Valmentajat & Ohjaajat

Juha ja Tarja Maskonen

Juha p.050 4368658  juha.maskonen(ät)gmail.com
Tarja p.0504380578  tarja.maskonen(ät)gmail.com

Olemme harrastaneet kilpatanssia Casambassa vuodesta 2000. Kilpalattialle astuimme vuonna 2002 ja siitä alkoi tiivis kisatahti ja etenimme sarjoissa nousu/vuosi tahtia. Olemme tanssineet A-luokaan sekä vakioissa että lattareissa.

Olemme käyneet Tanssiurheiluliiton seuraohjaajakoulutuksen sekä seuravalmentajakoulutuksen. Juha on lisäksi suorittanut bailatino-ohjaajakoulutuksia.

Ohjaamme Casambassa kilpatanssia aikuisille. Juha ohjaa myös soolotansseja ja toimii seuran varapuheenjohtajana.

Siviilityömme on myös opetusalalla. Tarja on luokanopettaja ja Juha erityisopettaja.

Vuosia kertyy, mutta yhä edelleen tanssi tuo meille iloa ja hyvää kuntoa.

 

Heli Hyvärinen

Heli on koulutukseltaan tanssinopettaja sekä tanssi- ja liiketerapeutti. Helin ohjauksessa Casamballa tanssitaan niin lasten kuin aikuistenkin Latino Show/Synchro sekä kilpatanssin tekniikka -ryhmissä. 

Noora Mursu p. 0403540262

Koulutus: Seuraohjaajan peruskoulutus.

Kilpatanssin alkeet

Mitä Kilpatanssi on?

Kilpatanssilla tarkoitetaan vakio- ja latinalaistanssien kilpailutoiminnan harrastamista. Kilpatanssi on pariurheilulaji, jossa parin muodostaa mies ja nainen. Se on monipuolinen liikuntamuoto, jossa musiikilla on suuri merkitys. Kilpatanssi on onnistunut yhdistelmä kilpaurheilun jännitystä, silmiä hivelevää pukuloistoa ja tunnelmasta toiseen vievää musiikkia.

Alkeisryhmä on suunnattu kaikille lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneet kilpatanssista. Alkeisryhmässä eli F-luokassa opetellaan kilpatanssin perusteita 4:ssä eri tanssilajeissa, joita ovat englantilainen valssi, quickstep, cha cha ja jive.

Ohjaajista:

Noora on 18-vuotias. "Opiskelen Kainuun ammattiopistossa lähihoitajaksi ja käyn samalla lukio-opintoja. Olen harrastanut tanssia 3-vuotiaasta asti. Aloitin tanssin satubaletista ja lapsena kävin erilaisissa lastentanssiryhmissä. Kilpatanssin aloitin alakoulussa 4. luokalla."

Tervetuloa ja rohkeasti mukaan vaan!

Maarit Taarluoto puh. 0400 31 6949

Maarit ohjaa Casamballa lasten kilpatanssia yhdessä Nooran kanssa. Maarit on tanssinut itse aina 4-vuotiaasta saakka aloittaen tanssitaipaleensa satubaletilla ja siirtynyt myöhemmin muihin lajeihin. 36-vuotias, pian eskari-ikäisen tyttären äiti, on tanssinut vuosien aikana erilaisissa latinalaistanssiryhmissä ja duona sekä kartuttanut näissä myös kilpailukokemusta. Tällä hetkellä hän treenaa yhdessä parinsa Outi Salmelan kanssa kilpatanssia Markku Siltalan valmennuksessa.