Ohjaajat

Satu Määränen Lady-soolot ohjaaja

p.040 5636189 satu_maaranen(ät)yahoo.com

Koulutus: Sambic ohjaaja

Sari Komulainen, Lady-soolot ohjaaja

p.044 7100069  sari.komulainen(ät)ekokymppi.fi

Marja Kemppainen Tankotanssi

p.050 5204921  marzik(ät)luukku.com

Koulutus: Jooga ohjaaja, Tankotanssi ohjaaja

Merja Mulari, Flamenco, lava- ja swingtanssit

p. 040 8200974  merja.mulari(ät)elisanet.fi

Koulutus: seuratanssiohjaaja peruskurssi valmistunut kesäkuu 2020

Flamenco tanssi syksy 2016 alkaen

Juha Maskonen Easy Dance club, aikuisten kilpatanssi, vakio-ja latinal. tanssit soolo

p. 050 4368658  juha.maskonen(ät)gmail.com

Heli Vänninen

Heli on koulutukseltaan tanssinopettaja sekä tanssi- ja liiketerapeutti. Pitkän tanssiuran omaavan Helin ohjauksessa Casamballa tanssitaan niin lasten kuin aikuistenkin ryhmissä. 

Heli luotsaa lasten vakio- ja latinalaistanssin -ryhmää sekä aikuisten Latino Show & Synchro ja vakio- ja latinalaistanssien tekniikkatunteja. Helin ohjauksessa Casamballa harjoittelelevat myös nuorten Latin Show sekä luovatanssi/erityistanssi.

Vilja Sorsa Tankotanssi 

vilja.sorsa@hotmail.com

puh. 050 4124284

 

Tankotanssiin hurahdin seitsemisen vuotta sitten ja olen siitä asti treenannut lajia innokkaasti Helsingissä, jossa pääsin tutustumaan myös ilma-akrobatian maailmaan. Olen esiintynyt ja kilpaillut tangolla satunnaisesti aina sopivan tilaisuuden tullen. Oman koreografian suunnittelu on hirmu koukuttavaa mutta myös haastavaa ja rankkaa, sillä en päästä koskaan itseäni helpolla. Tankotunteja olen ohjannut säännöllisen epäsäännöllisesti entisellä treenisalillani, ja nyt puhkun intoa päästä treenaamaan omien ryhmien kanssa läpi kevään.

 

Muutin Kajaaniin viime syksynä saatuani työpaikan Kainuun Sanomista. Aiemmalta ammatiltani olen ratsastuksenopettaja. Nautin kovasti opettamisesta ja siitä, että voin auttaa muita hoksaamaan jotakin uutta. Opettajana olen kannustava ja vaativa mutta rento. Tykkään haastaa ja ratkoa pulmia yhdessä. Minulla on persoonallinen ote enkä ota itseäni liian vakavasti: Tunneillani nauru raikaa ja hiki on taattu! 

Keskityn omassa treenaamisessani liikkuvuuden kehittämiseen ja uusien, kehoa monipuolisesti haastavien temppujen opetteluun, ja näitä asioita opastan myös muille. Kuuntelen mielelläni toiveita ja kehitän tunteja treenaajien osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Toivottavasti tapaamme tangolla!

Tankokuvia ja -videoita löytyy Instagramistani: @viljelena

Flamenco

flamencotaiteilija Erika Alajärvi

info@hierbabuena.fi

https://hierbabuena.fi/fea/